Trøje strikket oppefra og ned

Denne trøje har jeg strikket efter opskriften i bogen Børnestrik på pinde 3½-4 af Lene Holme Samsøe.

Trøje Bølgegang

 

Jeg har valgt at det øverste stykke skal være ensfarvet – hvor det i bogen er strikket i flere farver. I opskriften står, at man skal lade maskerne til ærmerne hvile og strikke ryg- og forstykke fordog først. Jeg valgte dog at strikke ærmerne når jeg alligevel havde dem på pinden. I bogen står der, at de skal strikkes frem og tilbage men jeg valgte at strikke dem på strømpepinde og så udelade de 2 kantmasker. Jeg er ikke fan af montering og derfor valgte jeg at gøre det sådan.

Jeg er vild med, at strikke oppefra og ned da det giver meget lidt montering da montering er noget jeg helst vil undgå.

Jeg har strikket den i str. 2 år i Drops Merino Extra Fine på p. 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.